Tuesday 26 October 2010

Koalīcijas veidošanas smagums.

Kas vada Latviju? Kas nosaka mūsu ekonomisko, ideoloģisko un politisko vektoru? Vērojot pēdējo trīs nedēļu politiskās diskusijas un viedokļu apmaiņu publiskajā telpā rodas secinājums, ka to veido SVEŠIE – kāds, kas atrodas kaut kur tur ārā...

Viss, ko Dombrovskis runājis un 24. oktobrī pasludinājis, kā pieņemtu lēmumu, ka koalīcija tiks veidota no trim partneriem (Vienotība, VL/TB/LNNK un ZZS), jau pēc dažām stundām izrādās meli. Kā gan nopietnais un nosvērtais Dombrovska kungs pēkšņi var mainīt rūpīgi apdomāto un izsvērto lēmumu? Tāda veida neveikli politiskie manevri var rasties tikai tad, ja vadības groži un ietekmes sviras ir SVEŠAJIEM. Jautājums tikai vai šie SVEŠIE ir partiju apvienības Vienotība iekšienē, vai Krievijas vēstniecībā.

Kurp ejam, Latvija?

1 comment:

  1. Pēdējos gadus to var manīt, ka Latviju vada "SVEŠIE",jo par latviešu kā tautu, nevienam nav nekādas daļas, Latvijas vadītāji domā tik par savu labumu, nepievēršot uzmanību tiem, kas tajā cenšas izdzīvot. un par to, ka tiem izteikti maldu solījumi, tas vairs nav nekāds jaunums, tas ir tā bijis jau iepriekš.

    ReplyDelete